Klima árak

Ingyenesen elvégezzük az első garanciális karbantartást a következő évben! (8.000Ft-ot spórolunk meg Önnek!)

3 méter szerelési távolságig az összes hőcserélő kitisztítása, komplett, fertőtlenítéssel és átvizsgálással, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

+ 1 BÓNUSZ AJÁNLATUNK!

Ezenkívül:

Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több árkategóriában, több típusra, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek.

Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű klímákkal, anyagokkal dolgozunk!

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK !!

Kérje ingyenes felmérésünket, (A SZEZON ELŐTT ÉS UTÁN)

mérnök Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában és gyorsan elkészítjük árajánlatát!

Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a szükség szerint kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt, tető vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 1 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz nettó költség 5.000 Ft méterenként).

Miért éppen 1 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 75%-a, az úgynevezett fal/fal szerelés, ami megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 5.000Ft/ méter a csövezés költsége az 1 méteren felüli szakaszra számolva.

Felhasznált anyagok

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 10.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

Szerelési munkáinkra “Élettartam garanciát” adunk!

Mit jelent ez a gyakorlatban? A klíma működési élettartamának ideje alatt bármilyen szerelésből vagy anyagfáradásból keletkező hibát díjmenetesen elhárítunk Önnek! 

Egyedi elképzeléseire, igényeire kérje bátran a legkedvezőbb árajánlatunkat.

Klímakarbantartási áraink:

  • 1 db split klíma karbantartás – Br. 8.000 Ft 
  • 2 db split klíma karbantartás – Br. 14.000 Ft
  • 3 db split klíma karbantartás – Br. 18.000 Ft
  • Duál gép karbantartás – br. 12.000 Ft

 

Klíma szerelés, klíma telepítés

Call Now Button