kaposvár klíma

R Pont Kaposvár

Cégünk 1980 az alapítás óta Somogy megyében piacvezető, ezt bizonyítja egyre több visszatérő megelégedett ügyfelünk, és a megyeszékhelyen szerelt árnyékoló berendezéseink egyre növekvő száma.
(Lásd: Árnyékolástechnikai, Vagyonvédelmi és Klímatechnikai referenciamunkák, továbbá a Napkollektorok és Műanyag nyílászárók témaköreit.)

Az elmúlt öt évben, a megyében és a megyeszékhelyen szerelt termékek, a versenytárgyalásokon elnyert megrendelések 95%-ban üzemünkben készültek. Ebből adódóan az éves forgalmunk, „megtartva versenyképes árainkat” az inflációt jelentősen meghaladó mértékben, évről évre közel megduplázódott!

Termékskálánk és tevékenységünk egyre szélesedik a szakterületen belül, így a nagy választéknak köszönhetően egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni kifogástalan minőségben és gyors kivitelezési határidővel.

Tevékenységeink:

 • Klímaberendezések a tanácsadás és értékesítéstől a telepítésig,
 • Árnyékolástechnikai termékek teljes skáláján át a
 • Napkollektorok forgalmazás / telepítése, és a
 • Műanyag ablakok + tartozékaikon keresztül a
 • Mechanikai vagyonvédelemig terjed.
rólunk kaposvár klíma

A kollégák és alvállalkozó partnereink már több mint 12 éve végzik a munkájukat nagy lelkiismerettel, mely igen magas szakmai gyakorlatra utal.
Az általunk nyújtott teljes körű GARANCIA megnyugtató biztosítékot ad, az Önök választásának. Könnyű elérhetőségünk is a konkurencia elé helyez minket, mivel ha „baj van” azonnal elérhetőek, és probléma megoldóak vagyunk.

Mivel egyetlen helybeli gyártóként működünk a környékben, (és üzemünk közelsége miatt) állandó telefonügyeletünkön a bejelentett esetleges hiba, maximum kettő-öt munkanapon belül kijavításra kerül.

rpont kaposvár

Javaslatunk tehát:

 • Ne válasszon vidéki kivitelezőt
  (ismeretlen – kezdő – más megyéből érkezőt),
 • Leellenőrizhetetlen referencia nélküli üzletkötőt,
 • Látatlanban vásárolni? fényképről? Dehogy!
 • BEMUTATÓTEREMBŐL SZAKÉRTŐKTŐL!

Folyamatosan változó árengedmények, akciók!

A hetente változó akcióról és árengedményekről érdeklődjön mintaboltunkban! Érdemes!

Redőny AKCIÓ! Ingyenes szerelés és nagy árengedmények! A részletekért látogasson el mintaboltunkba!

Klíma szerelés, klíma telepítés

Call Now Button